Стали відомі подробиці прильотів у Кременчуці
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі подробиці прильотів у Кременчуці

Стали відомі подробиці прильотів у Кременчуці
Джерело:  online.ua

За інформацією речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, злочинна армія РФ випустила ракету Х-22 у напрямку Кременчука. Росіяни влаштували обстріл у річницю удару по ТЦ "Амстор", коли загинуло 19 людей.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про ракетну атаку армії РФ по Кременчуку  

Ігнат підкреслив, що під час сьогоднішньої повітряної тривоги з російського аеродрому злітали бомбардувальники Ту-22м3, які є носіями ракет Х-22.

Ігнат додав, що у повітряному просторі Росії було помічено щонайменше два літаки. І як мінімум дві ракети було зафіксовано під час цієї атаки.

Рік тому така ж ракета у Кременчуці влучила, куди сьогодні й полетіла. Власне рік потому знову б'ють цією ж ракетою і знову в напрямку Кременчука, - підкреслив Ігнат.

За словами речника Повітряних сил, пуски ракет були здійснені приблизно об 11:50. Так, вони зайшли з Сумської області, летіли через Полтавську область і у Кременчуці вже пролунали вибухи.

Наразі Повітряні сили очікують інформацію від військових адміністрацій про те, які саме були наслідки цих вибухів і куди, власне, влучили ракети.

Що відомо про наслідки ракетної атаки по Кременчуку  

Голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив, що є "приліт" у Кременчуцькому районі у дачний кооператив.

Ворог атакував Полтавщину. Як і рік тому, цього дня ракетами Х-22. Є влучання у Кременчуцькому районі в дачний кооператив. Попередньо без жертв. Влучань у об'єкти критичної інфраструктури не зафіксовано. Подробиці уточнюємо, - зазначив Лунін.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?