Стало відомо, чому Євробачення-2019 опинилось під загрозою зриву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, чому Євробачення-2019 опинилось під загрозою зриву

Стало відомо, чому Євробачення-2019 опинилось під загрозою зриву
Джерело:  online.ua

Щорічний пісенний конкурс «Євробачення» опинився під загрозою зриву. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ізраїльській «9 канал», причиною цього є нещодавно опублікована заява терористичного угрупування «Ісламський джихад».

За інформацією ізраїльських журналістів, бойовики «Ісламського джихаду» пообіцяли будь-якою ціною зірвати проведення міжнародного пісенного конкурсу у Тель-Авіві. Причиною цього терористи назвали «розширення та продовження агресії Ізраїлю проти палестинського народу». У заяві, яка опублікована на сайтах, близьких до «Ісламського джихаду», також говориться:

«Ми заявляємо тим, хто ухвалює рішення в Ізраїлі: не мрійте про спокій і про те, що його буде досягнуто за рахунок палестинського народу. Наші сили сповнені рішучості дати гідну відповідь ворогові на його агресію, яка його застане зненацька».

Відомо, що днями на території Ізраїлю та Сектора Газа з новою силою розгорівся збройний конфлікт. Палестинці випустили у напрямку ізраїльських територій понад 250 ракет. У відповідь армія завдала удару по 120 військовим об’єктам рухів «ХАМАС» та «Ісламський джихад».

Незважаючи на те, що від кордону Сектора Газа до Тель-Авіву понад 100 км і безпосередньо ракети терористів пісенному конкурсу ніяк не загрожують, останні події можуть налякати когось з іноземних учасників «Євробачення», а також туристів.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що популярного американського YouTube-блогера посадили до в’язниці на 10 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?