Стало відомо, чому насправді Трамп мстить Байдену
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, чому насправді Трамп мстить Байдену

Стало відомо, чому насправді Трамп мстить Байдену
Джерело:  online.ua

Американським журналістам вдалося дізнатися неочікувану інформацію: вони з'ясували, що чинний очільник Білого дому Дональд Трамп навмисно затягує процес передачі влади та ставить під сумнів результати голосування, щоб помститися демократам. Американський лідер ніяк не може пробачити своїх ворогів за висловлювання про нелегітимність виборів у 2016 році та ініціювання "російського розслідування". Про причини, які стримують чинного президента у визнанні перемоги Джо Байдена, повідомляє CNN з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

Як стверджують співрозмовники видання, відмова чинного президента поступитися Байдену частково виникає з його передбачуваного невдоволення тим, що Хілларі Клінтон та колишній президент США Барак Обама заявляли, що Росія втрутилася у вибори 2016 року і могла вплинути на їхній результат.

"Крім того, для Трампа важко програти Байдену, якого він під час передвиборчої кампанії неодноразово називав негідним супротивником. Багато друзів та ділові партнери закликали Трампа, навіть якщо він не хоче визнавати перемогу Байдена, дати старт перехідному процесу. Вони також просили його відмовитися від послуг адвоката Руді Джуліані та інших членів юридичної команди. А також закликали політика подумати про своє майбутнє", — йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що всі ці аргументи на чинного очільника Білого дому не діють – він непохитний у своїх переконаннях. Анонімні джерела прогнозують, що через 10 днів його позиція може змінитися, але наразі він не визнає поразку.

Не можна також не згадати про те, що перерахунок голосів у штаті Джорджія, де результати виборів перевірили вручну, підтвердив перемогу Джо Байдена з відривом у більш ніж 12 тисяч голосів. Згідно з останніми даними, після аудиту результатів, відрив між кандидатами дещо скоротився - Джо Байден випереджає Дональда Трампа на 12 284 голоси, порівняно з майже 14 тисячами голосів за першими оголошеними результатами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Чехії Мілош Земан закликав Дональда Трампа визнати свою поразку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?