Стало відомо, де живуть біглі чиновники Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, де живуть біглі чиновники Януковича

Стало відомо, де живуть біглі чиновники Януковича
Джерело:  ТСН

У мережі з'явилася інформація про місце перебування соратників біглого президента України  Віктора Януковича, який імовірно вже отримав російське громадянство.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Екс-прем'єр Микола Азаров, незважаючи на те, що з'явилися фото його будинку в Підмосков'ї, знаходиться в Гурзуфі, екс-міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова в Форосі, а автор "диктаторських законів" Володимир Олійник в Ялті.


Колишній депутат "Партії регіонів" Вадим Колесніченко в Севастополі очолює Кримський футбольний союз, а в квітні був призначений "представником губернатора Севастополя в законодавчих зборах". Також повідомляється, що 9 травня Колесніченко організовував акцію "Георгіївська стрічка"


Екс-міністр освіти Дмитро Табачник і колишній глава Міненерго Едуард Ставицький поїхали в Ізраїль.


Згідно з інформацією джерел, колишній глава НБУ Ігор Соркін має ресторанний бізнес і живе у Вірменії.


У свою чергу екс-міністр оборони Михайло Єжель, який перебуває в розшуку і проти якого в Україні відкрито більше 50 кримінальних справ за знищення тилового забезпечення української армії, проживає в Білорусі - має там посвідку на проживання, оселився в мікрорайоні Дрозди в Мінську.


Ще один колишній міністр оборони - Павло Лебедєв, - якого також розшукує військова прокуратура, оселився в окупованому Криму. Як повідомляють джерела, він очолює громадську організацію "Ми - Севастопольці" і є заступником президента російської союзу промисловців в Севастополі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  тему дискримінації російськомовних громадян в Україні Віктор Янукович піднімав за порадою американського консультанта Джона Манафорта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?