Стало відомо, хто може стати міністром закордонних справ у разі перемоги Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, хто може стати міністром закордонних справ у разі перемоги Зеленського

Стало відомо, хто може стати міністром закордонних справ у разі перемоги Зеленського
Джерело:  NV

Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк може стати міністром закордонних справ у разі перемоги Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів. Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко, який входить в команду Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA з посиланням на "Новое время".

Лещенко зазначив, що на зустрічі з Європейською Бізнес Асоціацією Зеленський тестував публіку, як вона сприйме призначення Данилюка міністром закордонних справ.

"Але рішення поки не фіналізоване", – додав народний депутат.

Варто зазначити, що Олександр Данилюк, Сергій Лещенко, екс-міністр економіки Айварас Абромавичус і колишній член НАЗК Руслан Рябошапка сформували групу радників Зеленського в розпал президентської гонки. Лещенко запевнив, що Зеленський не оголосить кандидатуру прем'єр-міністра, бо її призначає Верховна Рада.

"Ось главу НБУ Зеленський обіцяв не чіпати, бо у нього семирічний контракт", – додав радник Зеленського.

Раніше сам Олександр Данилюк заявляв, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського у разі його перемоги на виборах має намір одразу почати реформи тих галузей та систем, зміни в яких були лише імітовані.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у команді Петра Порошенко відповіли на вимоги Володимира Зеленського. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?