Стало відомо, хто стане головою МОЗ замість Супрун
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, хто стане головою МОЗ замість Супрун

Стало відомо, хто стане головою МОЗ замість Супрун
Джерело:  LB.ua

Головним претендентом на посаду міністра охорони здоров’я є колишній голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.

За інформацією з поінформованого джерела, кандидатура Степанова узгоджена на 99%. Сьогодні у нього вже була розмова на тему роботи у новому уряді з Олексієм Гончаруком, який завтра стане прем’єр-міністром України. Ввечері Степанов зустрінеться з Володимиром Зеленським.

За освітою Максим Степанов є медиком і, за його словами, досить давно хотів працювати в системі охорони здоров’я. Одеську ОДА він очолив у 2017 році після скандальної відставки Міхеіла Саакашвілі. Степанов був звільнений Петром Порошенко з посади у квітні цього року між першим і другим туром виборів президента.

За інформацією журналістів, шанси Максима Степанова зайняти посаду керівника МОЗ збільшило те, що він є близьким другом і кумом Ігоря Палиці, який в свою чергу вважається одним з найбільш наближених до Ігоря Коломойського.

Попередній претендент на посаду голови МОЗ Олег Петренко відмовився від призначення – як стверджують журналісти, через низьку офіційну зарплату.

Нагадаємо, що сьогодні в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун різко розкритикувала вчорашнє повернення в Україну своєї попередниці Раїси Богатирьової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?