Стало відомо, хто з українських артистів відкриватиме офіційну фан-зону Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто з українських артистів відкриватиме офіційну фан-зону Євробачення

Стало відомо, хто з українських артистів відкриватиме офіційну фан-зону Євробачення

Сьогодні, 4 травня, у Києві відбудеться відкриття офіційної фан-зони пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку у Facebook конкурсу.

Нагадаємо, містечко Євробачення розташується в центрі столиці навпроти будівлі Київської міської державної адміністрації (КМДА) – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Протягом десяти днів – з 4 по 14 травня – тут відбуватимуться різноманітні заходи за участю представників країн-учасниць Євробачення-2017 та зірок українського шоу-бізнесу.

Офіційне відкриття Eurovision Village відбудеться о 19:00.

Читайте також: Нацгвардію до Євробачення вдягли у нову форму: з’явилися фото

На сцені офіційної фан-зони Євробачення-2017 виступатимуть: гурт Друга Ріка, представниця України на Євробаченні-2013 Злата Огнєвіч та балет Freedom, гурт LUMIERE та фіналісти національного відбору на Євробачення-2017 інді-гурт KADNAY.

Ведучими вечора будуть Олександр Педан та Кароліна Ашіон.

Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу. Вхід буде вільний, але з обов’язковою перевіркою на безпеку.

Нагадаємо, ONLINE.UA публікував ексклюзивний фоторепортаж з Хрещатику, де триває монтаж "Європейського містечка" — головної фан-зони конкурсу, на якій йтиме трансляція усіх важливих подій Євробачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?