Стало відомо, коли може завершитися війна на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, коли може завершитися війна на Донбасі

Стало відомо, коли може завершитися війна на Донбасі
Джерело:  online.ua

Український державний лідер Володимир Зеленський сподівається завершити конфронтацію з Росією за наступні п'ять років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ президента під час дискусії на Мюнхенській конференції з питань безпеки.

За його словами, завершення війни на Донбасі стоїть на першому місці серед завдань влади. Своє рішення піти у президенти він вважає правильним та згадує про це щоразу, коли додому повертаються українські бранці.

"Якщо впродовж цих п’яти років ми зможемо дійсно закінчити війну, чесно кажучи, я впевнений в цьому, між нами говорячи… Якщо ми це зможемо: повернемо наших людей і наші території, то я зробив це не дарма", - додав Зеленський, розмірковуючи про своє президентство.

Нагадаємо, збройна російська агресія проти України триває вже майже шість років. Вона почалася у лютому-березні 2014 року із вторгнення у Крим.

Зеленський неодноразово оголошував наміри завершити війну ще під час президентської кампанії. Наразі в його "активі" - переговори у "нормандському форматі" 9 грудня та два обміни полоненими, у вересні та грудні минулого року.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України наголосив, що їхня першочергова мета- організація місцевих виборів. Позиція Києва включає проведення голосування в ОРДЛО та навіть у містах і населених пунктах окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?