Стало відомо, коли представлять голову Адміністрації президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли представлять голову Адміністрації президента

Стало відомо, коли представлять голову Адміністрації президента
Джерело:  online.ua

Радник новообраного президента Володимира Зеленського Олександр Данилюк повідомив, що після інавгурації може бути представлений новий голова Адміністрації президента, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

На питання, чи знає він ,якою буде його посада, Данилюк відповів, що не знає.Щодо можливого голови АП, до радник Зеленського запитав, кого б хотіли бачити на цю посаду.На припущення, чи може це бути, наприклад, Святослав Вакарчук, він відповів: "А він хоче бути головою АП? Запропонуйте, будемо проводити обговорення".

Крім того, щодо припущення, чи може це бути юрист Зеленського Андрій Боган або його представник Сергій Шефір, Данилюк відповів: "І?".

Також він додав, що кандидатуру має призначити президент і відповідне рішення може бути озвучене після інавгурації, 20 травня.

Нагадаємо, раніше екс-заступник голови АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової у Києві коштуватиме десятки мільйонів доларів. Як відомо, цю ідею нещодавно запропонував майбутній президент України Володимир Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше команда Володимира Зеленського  озвучила план щодо боротьби з корупцією. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?