Стало відомо, коли Рада залишить нардепів без недоторканості - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли Рада залишить нардепів без недоторканості - подробиці

Стало відомо, коли Рада залишить нардепів без недоторканості - подробиці
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Верховна Рада у вівторок, 3 вересня, запланувала розгляд низки законопроектів, що стосуються зняття депутатської недоторканості. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Завтра буде 7203 (законопроект)", - цитує агенція першого заступника очільника партії "Слуга Народу" Олександра Корнієнка.

За його словами, остаточне затвердження ініціативи може зайняти близько півдня. Саме цей документ запроваджує зміни до Конституції стосовно недоторканого статусу нардепів.

Корнієнко пояснив, що Рада направить у Конституційний суд десять проектів про зміни Основного закону. Інші ініціативи парламент не встигне опрацювати.

Відомо, що для затвердження законопроекту про зняття недоторканості Раді необхідно 300 голосів народних депутатів. Відповідний документ зареєстрований 29 серпня. Його вніс президент України Володимир Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кабінет міністрів назвав 2020 рік роком тотальної цифровізації. Протягом цього періоду влада планує здійснити повну діджиталізацію, щоб до 2021 року Україна вже перетворилася на так звану державу у смартфоні, якою вона повинна бути згідно з обіцянками президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?