Стало відомо, коли Усик може зустрітися з Чісорою на рингу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стало відомо, коли Усик може зустрітися з Чісорою на рингу

Стало відомо, коли Усик може зустрітися з Чісорою на рингу
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик може битися проти британця Дерека Чісори вже 8 лютого 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing News 24.

Такі відомості навів промоутер Едді Хірн. За його словами, процес відповідних переговорів триває дуже добре.

"У мене була зустріч з командою Усика в Монако. Вони дуже зацікавлені в поєдинку з Чісорою. Я також розмовляв з Дереком Чісорою та його менеджером - Девідом Хеєм. Вони теж зацікавлені в бою. 8 лютого - можлива дата бою. Сподіваюся, вони обидва будуть тут (у Саудівській Аравії - ONLINE.UA) цього тижня. Я знаю, що прилетить Усик, і я вірю, що Чісора теж приїде", - пояснив Хірн.

Слід відзначити, що обидва - Усик та Чісора - претендують на бої за титул. Вони можуть зустрітися на рингу з бійцем, який переможе у реванші Джошуа - Руїс. Цей бій заплановано на 7 грудня у згаданій країні.

Наразі український боксер має 17 перемог та жодної поразки. З них 13 - нокаутом. Британець має статистику 32-9 та здобув 23 перемоги нокаутом суперника.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні Олександр Усик влаштував розгром американцю Чаззу Візерспуну. Перший для українця двобій у суперважкій категорії завершився технічним нокаутом суперника у 7-му раунді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?