Усик - Візерспун: результат бою і повне відео видовищного поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик - Візерспун: результат бою і повне відео видовищного поєдинку

Усик - Візерспун: результат бою і повне відео видовищного поєдинку
Джерело:  online.ua

У неділю, 13 жовтня, в Чикаго на "Вінтраст Арені" відбувся бій в суперважкій вазі, в якому на боксерському рингу билися українець Олександр Усик і американець Чазз Візерспун. Усик, який дебютував в суперважкому дивізіоні, достроково завершив бій впевненою перемогою - після 7 раунду він відправив у технічний нокаут суперника. Повне відео бою Усик - Візерспун транслював телеканал Інтер, передає ONLINE.UA.

Олександр Усик почав бій з Чаззом Візерспуном обережно, але вже з другого раунду взяв перевагу над суперником і впевнено потрапляв в обличчя американцеві удар за ударом. У шостому раунді стало очевидно, що Візерспун тримає оборону з останніх сил, притискаючись до канатів або в кут рингу. Після розгрому в сьомому раунді Візерспун відмовився від продовження бою.

Завдяки перемозі в бою з Візерспуном Олександр Усик став офіційним претендентом на чемпіонський пояс за версією WBO, яким на даний момент володіє Енді Руїс.

Нагадаємо, цей бій для Усика став першим в 2019 році і дебютним в суперважкій вазі. Олександр ще в травні повинен був вийти в ринг проти Карлоса Такама, але тоді поєдинок скасували через травму. Потім суперником Усика повинен був стати Тайрон Спонг, але перед боєм він попався на допінгу. У підсумку за чотири дні до поєдинку замінити Спонга погодився Чазз Візерспун.

Усик вже поділився враженнями та емоціями після перемоги в бою з Візерспуном. Він зізнався, що відчув різницю між крузервейтом і суперважкою вагою. Український боксер заявив, що готовий зустрічатися з топ-боксерами "королівського" дивізіону - Вайлдером, Ф'юрі і Джошуа.

Усик - Візерспун: повне відео бою

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кенійський спортсмен Еліуд Кіпчоґе став першою людиною в історії, якій вдалося пробігти марафонську дистанцію менш ніж за 2 години. Світовий рекорд був встановлений 12 жовтня в Відні, але він не буде визнаний офіційним, так як марафон проходив не в умовах змагань Міжнародної федерації легкоатлетичних федерацій (IAAF) і без дотримання всіх вимог при офіційних змаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?