Стало відомо, кому з українських політиків вдалося обдурити Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, кому з українських політиків вдалося обдурити Путіна

Стало відомо, кому з українських політиків вдалося обдурити Путіна
Джерело:  Крим.Реалії

Відомий політик Олександр Турчинов, який після втечі колишнього президента України Віктора Януковича з країни в 2014 році виконував обов'язки глави держави, неочікувано для всіх зважився на відверте зізнання, Він детально розповів, як блефував у переговорах з владою РФ під час анексії Росією Криму. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реалії".

За словами Турчинова, Генштаб РФ висунув ультиматум нашим кримським підрозділам, які не змінили присязі – вони повинні до 12 години ночі скласти зброю.

"Мені треба було виграти час будь-яким шляхом. Тому, робити нічого, я спробував зателефонувати Путіну через спецзв'язок в Кремль... Мені кажуть, що він не буде з вами говорити, ви нелегітимний. Ну, Наришкін значить, як спікер. Залишається дві години до ультиматуму. Я тоді йому сказав, що я попереджаю, вони (українські військові в Криму – ред.) отримали команду стріляти на поразку. Я інформую всі посольства про те, що Росія готує штурм українських військових частин. Вся кров за цей штурм лежатиме на вас. І, в результаті, вони (російські військові – ред.) не пішли на штурм", - розповідає політик.

Окрім того, Турчинов звернув увагу на те, що Наришкін погрожував йому, що якщо в Криму будуть гинути російськомовні, росіяни, то "вони нас, як військових злочинців шукатимуть по всьому світу".

На аргумент, що путінські війська немають жодних підстав для перебування на території України, Наришкін цинічно відповів, що "підстави будуть".

На думку Турчинова, такий блеф із його боку дав час українським бійцям провести мобілізацію, озброїти армію, підготувати сили і засоби для відкидання атаки РФ, на яку чекали вже з півночі і сходу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін шокував заявою про Другу світову війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?