Стало відомо, куди Зеленський може перенести АП
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, куди Зеленський може перенести АП

Стало відомо, куди Зеленський може перенести АП
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський уже не один раз обговорював ідею перенести Адміністрацію Президента з вулиці Банкової. Наразі у гаранта розглядають можливість переїзду до "Українського дому", що на Європейській площі в центрі столиці, передає ONLINE.UA.

Про плани переїзду АП до "Українського дому" співробітникам музею стало відомо випадково. Першою про це написала співробітниця музею історії Києва Катерина Липа у своєму Facebook.

"Сьогодні приходили люди з архітектурного бюро 33BY, яке вочевидь отримало замовлення на перепланування, фотографували краєвид з вікон. Казали, що офіційне рішення буде за пару днів. А як же музей? А музей, кажуть, кудись переселять", – написала вона.

За словами жінки, Адміністрація Президента Зеленського хоче забрати собі "поверх Музею історії міста Києва та репетиційну базу ансамблю "Київські солісти", а ринок на нижніх поверхах залишити".

Речниця зеленського Юлія Мендель спочатку спростувала цю інформацію, однак потім зізналася, що у Зеленського таки розглядають "Український дім" як варіант переїзду з Банкової.

В архітектурному бюро, своєю чергою, повідомили, що наразі просто "надають консультації".

Як повідомляв ONLINE.UА, екс-заступник голови АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової у Києві коштуватиме десятки мільйонів доларів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?