Стало відомо про масову загибель військових Путіна в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про масову загибель військових Путіна в Сирії

Стало відомо про масову загибель військових Путіна в Сирії

На території Сирії впродовж січня і лютого загинуло ще дев'ятеро російських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Читайте також: Ро сійський військовий потрапив під суд через Сирію: в мережі веселяться
Видання отримало дані від експертів Conflict Intellegence Team, які повідомили про те, що мінімум шестеро військових були найманцями так званої приватної армії Вагнера.
Повідомляється, що частина загиблих росіян брали участь у війні на Донбасі на боці бойовиків так званих ЛНР-ДНР. Вся інформація дослідників підтверджується даними з соцмереж, свідоцтвами родичів загиблих, а також даними про бойовиків "ДНР-ЛНР" на українському сайті "Миротворець".
Старший сержант Дмитро Маркелов (32 роки) загинув в Сирії 29 января. 22-річний рядовий Костянтин Задорожний (позивний Москаль) загинув в Сирії, імовірно, 31 січня. У 2015 році він значився в рядах спецназу ГРУ РФ на території так званої ДНР. 1 лютого загинув 51-річний підполковник міліції Олексій Найнодін, який також мав досвід перебування на Донбасі в складі сил бойовиків.


Також брали участь у боях проти українських сил на Донбасі і загиблі в Сирії 29-річний Роман Руденко, 28-річний Михайло Нефедов і 33-річний Прокопій Соломонов.


"З початку військової операції в Сирії Міноборони підтвердило загибель 28 російських військовослужбовців. Якщо Міноборони підтвердить інформацію РБК і троє з з дев'яти загиблих справді служили в ЗС РФ, то мова може йти про загибель як мінімум 31 військового", - йдеться в повідомленні Conflict Intelligence Team.
Новина про масову загибель путінців у Сирії викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах.





Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня стало відомо про загибель 20 лютого російського найманця Василя Юрліна з Тольятті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?