Стало відомо про масштабні втрати військових Росії на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про масштабні втрати військових Росії на Донбасі

Стало відомо про масштабні втрати військових Росії на Донбасі

Через колишній прикордонний контрольний пункт пропуску "Донецьк" до Росії вивезли 38 тел  військовослужбовців Росії, які загинули під час бойових дій на Донбасі.


Це сталося в ніч на 16 квітня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


Також розвідка зафіксувала втрати особового складу розвідувальних підрозділів 1 АК (Донецьк) Збройних сил Росії, які здійснювали диверсійно-розвідувальні операції у Авдіївки.


Таким чином, 14 квітня поранили дев'ятьох військовослужбовців 11-го окремого механізованого полку (Макіївка).


Крім іншого, 15 квітня з Ясинуватої та Новотроїцького в Центральну міську клінічну лікарню №9 і Міську клінічну лікарню №5 доставили дев'ять загиблих російських військових і ще 11 поранених з окремого штурмового батальйону (Донецьк).


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Росія групує військовослужбовців на кордоні з Україною, а в окупованому Донбасі проводяться навчання та тренування першого і другого армійського корпусу окупаційних військ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?