Стало відомо про напрямок першого міжнародного візиту президента Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про напрямок першого міжнародного візиту президента Зеленського

Стало відомо про напрямок першого міжнародного візиту президента Зеленського

Перший міжнародний візит Володимира Зеленського в статусі президента України буде здійснено до Канади. Про це вчора в ефірі « Радіо Свобода » повідомив посол Канади в Україні Роман Ващук, інформує ONLINE.UA.

Як пояснив канадський дипломат, запрошення відвідати цю країну Зеленському було передане телефоном. За кілька днів очікується офіційно підтвердження.

Скоріше за все, візит відбудеться не пізніше 2 липня, оскільки саме в цей день у Торонто відкриється конференція з підтримки реформ в Україні.

Роман Ващук зазначив, що прем’єр-міністр Канади «сподівається на присутність там як президента, так і інших високопоставлених українських чиновників». При цьому посол розуміє, що в Україні під час візиту Володимира Зеленського виборча кампанія до парламенту буде в самому розпалі, тому тривалість поїдки може бути скороченою.

Як відомо, в офіційній інформації Адміністрації президента України поки не було заявлено, куди саме буде здійснено перший офіційний візит Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що депутат Верховної Ради від БПП Ганна Гопко нещодавно заявила, що у команді Зеленського розраховували, що перший закордонний візит президента України буде здійснено до США. Але американська сторона не підтримала цю ідею, пояснивши причину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?