Стало відомо про несподіваний візит глави ЦРУ в Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про несподіваний візит глави ЦРУ в Росію

Стало відомо про несподіваний візит глави ЦРУ в Росію

Директор Центрального розвідувального управління США Джон Бреннан побував в Москві на початку березня.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Олег Сиромолотов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду, яка цитує Reuters.

"Події - візит Бреннана і початок виведення більшої частини угруповання - абсолютно не пов'язані, це різні речі", - сказав він.

"Те, що Бреннан був тут - це і не приховувалося. У МЗС Росії його не було. Я знаю точно, що він був у Федеральній службі безпеки і ще десь", - повідомив Сиромолотов.

Прес-секретар кремлівської адміністрації Дмитро Пєсков сказав журналістам у відповідь на прохання прокоментувати цю інформацію, що "ніяких контактів" Бреннана "в Кремлі" не було.

Сиромолотов стверджує, що в ході візиту обговорювалися питання довіри між Росією і США.

У той же час dw.com повідомляє, посилаючись на посольство США в РФ, що метою його візиту було обговорення теми Сирії, зокрема відходу від влади сирійського президента Башара Асада.

Офіційні представники США стримано коментували несподівану обіцянку президента Володимира Путіна згорнути військово-повітряну кампанію в Сирії. Минулого тижня до Путіна приїхав держсекретар США Джон Керрі, який хотів дізнатися плани і деталі Кремля з перших вуст.

Путін сказав пізніше, що Росія продовжує анонсоване виведення військ, але здатна за "лічені години" знову наростити сирійські угруповання.

Нагадаємо, директор ЦРУ США  Джон Бреннан вважає, що президент Росії Володимир Путін виявився в непростому положенні через агресію, яку він проявив по відношенню до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?