Стало відомо про новий жорстокий обстріл Авдіївки: є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про новий жорстокий обстріл Авдіївки: є загиблі

Стало відомо про новий жорстокий обстріл Авдіївки: є загиблі

У четвер ввечері, 2 лютого, бойовики ДНР обстріляли пункти надання гуманітарної допомоги в Авдіївці, в результаті чого двоє людей загинули.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.
"Безтямні рашисти щойно жорстко обстріляли Авдіївку. снаряди прицільно лягли в точки надання гуманітарної допомоги населенню. Обстріляли стадіон у центрі міста поряд із нами, де знаходиться наметове містечко і пункти обігріву. Обстріляли школу №2, де був пункт прийому гуманітарної допомоги. За попередніми даними у нас від обстрілів 1 людина загинула, 1 поранена. Обстріл продовжується.", - написав він.
Читайте також: Бойовики ДНР готують жорстоку провокацію в Донецьку: в мережі дізналися деталі
Жебрівський також додав, що біля обстріляної ЗОШ №2 знайшли поранену жінку, перевезли в лікарню, проте від ран вона померла.
"Це вже друга загибла людина в Авдіївці за останню годину. Поранення в обличчя отримав іноземний фотожурналіст", - повідомив політик.
Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що один із загиблих - цивільний співробітник ДСНС Сергій Горбань.




Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР продовжують вести вогонь з "Градом", що знаходяться серед житлових кварталів окупованого Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?