Стало відомо про швидке розлучення знаменитої зоряної пари
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про швидке розлучення знаменитої зоряної пари

Стало відомо про швидке розлучення знаменитої зоряної пари
Джерело:  US Magazine

Американська теледіва Кім Кардашьян планує найближчим часом офіційно розлучитися зі своїм чоловіком репером Каньє Вестом, який зараз відновлюється після нервового зриву.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Us Weekly.
За інформацією західних ЗМІ, у пари вже давно проблеми в стосунках. Кім набридли істерики, скандали і божевільні витівки чоловіка.
Крім того, як повідомлялося, Кардашьян разом із дітьми переїхала жити в будинок своєї мами Кріс Дженнер в Хідден-Хілс.
А зараз в розпорядженні західних журналістів виявилася інформація, що Кім планує розлучитися. Однак вона поки не поспішає подавати документи, але планує зайнятися ними в наступному році.
"Повинен пройти якийсь час, перш ніж вона зможе щось зробити, але вона не хоче залишатися в шлюбі", - заявив інсайдер.

Читайте також: Відомий репер кинув Ріанну заради молодої моделі: з'явилося фото
За даними джерела, теледіва збирається отримати повну опіку над дітьми: 3-річною Норт і однорічним Сейнтом.
Однак Кім не прийматиме ніяких рішень до тих пір, поки Каньє повністю не відновиться після нервового зриву.
"Поки цього не сталося, вона постарається бути хорошою дружиною. Вона піклується про Каньє, але відчуває, що виявилася в пастці на деякий час", - додав інформатор.
До слова, для Кім це вже третій шлюб. Раніше вона була одружена з музичним продюсером Деймоном Томасом і баскетболістом Крісом Хамфрісом.
Нагадаємо, 22 листопада західні ЗМІ повідомили, що репера примусово госпіталізували, прикувавши наручниками. Каньє потрапив до лікарні через недосипання і нестабільний психологічний стан на тлі сильної втоми.
Як повідомляв ONLINE.UA, 1 грудня репер був виписаний з лікарні. Каньє забрала дружина Кім Кардашьян, а також його особистий лікар. Однак, незважаючи на виписку, Уест досі потребує терапії та допомоги психологів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?