Стало відомо про таємне заміжжя співачки Гвен Стефані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про таємне заміжжя співачки Гвен Стефані

Стало відомо про таємне заміжжя співачки Гвен Стефані
Джерело:  ELLE.ru

Американська співачка Гвен Стефані таємно вийшла заміж за свого коханого та колегу по шоу The Voice - Блейка Шелтона.

Про це йдеться на Elle.ru, повідомляє ONLINE.UA.

За інформацією, джерел, близьких до пари, закохані побралися на минулих вихідних. Пара влаштувала таємне весілля. Церемонія пройшла на задньому дворі їхнього будинку в Лос-Анджелесі, а серед гостей були лише близькі друзі і родичі.

"Гвен хотіла, щоб цей день вийшов по-справжньому сімейним: вона вважала за краще надягти просту сукню, не звертаючись за допомогою до дизайнерів, і не запрошувала зіркових гостей", - стверджують інсайдери.

Як повідомили джерела, співачка була одягнена в сукню-бюстьє кремового кольору, а наречений вибрав костюм у ковбойському стилі. Також закохані підготували клятви одне для одного, які промовляли зі сльозами на очах.

Читайте також: Леді Гага зібралася заміж за свого агента - ЗМІ

"Гвен говорила про те, що Бог благословив її, адже вона не вірила в любов після розлучення з Гевіном Росдейлом, а зустрівши Блейка, знову відчула себе жінкою і відкрила для себе новий світ", - стверджують близькі подружжя.

На церемонії Стефані допомагали сини - 11-річний Кінгстон, 8-річний Зума і 3-річний Аполло. Вони виносили закуски в сад, а потім супроводжували маму на шляху до вівтаря. Гостей у цей вечір пригощали смаженою куркою, бутербродами на грилі, кукурудзою і шоколадним тортом.

Також зазначається, що новоспечене подружжя все ж хоче влаштувати масштабну церемонію.

Блейк Шелтон та Гвен Стефані. Фото: instagram

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?