Стало відомо про трагедію в родині популярного репера
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про трагедію в родині популярного репера

Стало відомо про трагедію в родині популярного репера
Джерело:  Instagram

В американського репера, продюсера і дизайнера, а також чоловіка реаліті-зірки Кім Кардашьян Каньє Веста трапилося горе. Його однорічний племінник Ейвері помер уві сні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram батьків малюка.
"Сьогоднішній день був найгіршим у моєму житті! Я втратив свою маленьку дитину і знайшов ангела! Відпочивай на небесах! Я люблю тебе, мій хлопчик!" - Написав двоюрідний брат Веста - Ріккі, супроводивши трагічний підпис чорно-білим знімком малюка.

Читайте також: Екс-солістка Spice Girls повідомила про горе в сім'ї: опубліковано фото


Мама хлопчика Еріка також поділилася своїм горем мережі.
"Це життя настільки несправедливе. Я люблю тебе всім своїм єством, і з неймовірним і нестерпним болем мені доведеться знайти у собі сили жити без тебе. Я вдячна цьому життю за те, що дозволило майже 17 місяців провести з тобою. Ти подарував мені таке велике щастя ... Дякую за твій сміх, міцні обійми і поцілунки. Ти піклувався про мене так, як ніхто більше не міг. Моє серце назавжди розбите. Я дуже люблю тебе, твоя мама з тобою", - написала вона.
Причиною міг стати синдром раптової дитячої смерті, оскільки, як повідомляють інсайдери, Ейвері не страждав серйозними захворюваннями.
Як повідомляв ONLINE.UA,  22 листопада 2016 року Каньє Вест був примусово госпіталізували. Репер потрапив до лікарні через недосипання і нестабільного психологічного стану на тлі сильної втоми. Після декількох тижнів проведених у лікарні, Каньє виписали додому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?