Стало відомо про жахливий піар сепаратистів Донбасу на ветеранах: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про жахливий піар сепаратистів Донбасу на ветеранах: опубліковані фото

Стало відомо про жахливий піар сепаратистів Донбасу на ветеранах: опубліковані фото

На окупованому Донбасі «волонтери» бойовиків не посоромилися піару з паралізованими нужденними старими на День перемоги 9 травня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналіста Дениса Казанського.
«Попіаритися на День Перемоги - улюблене заняття «антифашистів». Хтось умудряється робити це, залишаючись в рамках адекватності. Хтось в гонитві за грошима і піаром не гребує нічим і пробиває днище», - написав він.
Так лідер волонтерської організації «Москва-Донбас» Олена Романенко в День перемоги 9 травня влаштувала роздачу продуктів для ветеранів війни на території, підконтрольній ДНР.
«Ну а оскільки не можна просто так взяти і роздати продукти старим, не попіарившись на цьому, на сторінці «Міжнародна група Москва-Донбас» члени організації запостили фотографії того, як вони вітають ветеранів», - зазначив Казанський.


«Бідні, ледь живі, нужденні старі отримали по скромному пакетику з шоколадками, пачкою чаю, консервою і ковбасою. Ну і, звичайно, георгіївську стрічку. Кайф. Ось воно щастя! Переможці заслужили. Це вам не проклята Гейропа. Подивіться, як шикують визволителі! Заздріть, ветерани Франції, Польщі та Великобританії. Кусайте лікті від заздрощів, ветерани вермахту!» - написав він.
Крім того, журналіст наголосив, що «вершиною» цього піару стали «фотки паралізованих лежачих хворих, яким теж привезли пакетик з пачкою чаю і ковбасою».
«Здавалося б, хоча б тут можна було просто віддати продукти родичам і обійтися без фотографій. Але ні. Покласти на лежачого дідуся колорадську стрічку і викласти фоточку - надзвичайно важливо. Без стрічки ветеран не ветеран. Спасибі діду за перемогу. Посмішку!» - розповів Казанський.
На завершення він зазначив, що на фото паралізованих ветеранів «продуктовий набір так мило поклали у подушечки, щоб в кадр потрапляв».
«Ось люди піклуються про ветеранів, не те що ви, фашисти!» - резюмував журналіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі була опублікована сумна історія про цвинтар бойовиків на Донбасі.










Фото: Блог Дениса Казанського

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?