Стало відомо, що буде з виплатами лікарняних та декретних
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, що буде з виплатами лікарняних та декретних

Стало відомо, що буде з виплатами лікарняних та декретних
Джерело:  online.ua

Міністерка соціальної політики Юлія Соколовська заявила, що виплати лікарняних та декретних не припинялися і будуть проводитися без збоїв. Про це вона повідомила в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

Чиновниця зазначила, що ця тема спровокувала чимало маніпуляцій минулого тижня.

"Гроші є, вони і були. Як формуються гроші Фонду соцстраху. Це єдиний соціальний внесок, які всі платять. Тобто кошти формують щодня, надходячи до Фонду пенсійного і соціального. З початку січня ці надходження перевищували планові. У нас були додаткові надходження, що не були технічно внесені в сам бюджет. Вчора ми на уряді прийняли ухвалу, якою змінили сам бюджет, збільшили доходи на цю суму, яка надходить понад плану", - розповіла Соколовська.

Міністерка наголосила, що це було технічне рішення. Вона запевнила, що збоїв у виплатах не буде.

"Виплати насправді тривають, і все рухається", - додала вона.

Раніше стало відомо, що в Україні борг за лікарняні перевищив мільярд гривень. Про це повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова. Варто зазначити, що Кабмін вже розблокував виплату.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Зоряна Скалецька дала українцям  гучну обіцянку щодо виплати зарплат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?