Стало відомо, що пообіцяли люди Путіна Лукашенку під час екстрених переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, що пообіцяли люди Путіна Лукашенку під час екстрених переговорів

Стало відомо, що пообіцяли люди Путіна Лукашенку під час екстрених переговорів
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва продовжує актвино підтримувати білоруського диктатора Олександра Лукашенка та робить все можливе, щоб він залишився у кріслі презиеднта республіки. Так, 22 жовтня офіційно стало відомо про термінову зустріч очільника Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Наришкіна з нелегітимним президентом. Не можна не звернути увагу на те, що представник очільника Кремля зазначив, що спецслужби РФ налаштовані "зробити ще багато" для захисту інтересів офіційних Мінська та Москви. Окрім того, Наришкін передав Лукашенкові "привіт від Володимира Володимировича" Путіна і подякував за організацію в Мінську засідання колегії двох спецслужб. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "БЕЛТА".

Білоруський диктатор традиційно поскаржився, що в цьому "шаленому світі, особливо очманілому від цієї пандемії й тощо, друзів у нас не багато", і у всіх є інтерес до Росії та Білорусі. Також Олександр Лукашенко додав, що зараз конче важливо "реагувати", й висловив сподівання домовитися з командою Володимира Птуіна про спільну роботу "на благо наших народів".

"Не секрет, наша зустріч зробить зараз якийсь відповідний вибух у ЗМІ, особливо в інтернеті. Та ми й не приховуємо, обстановка навколо нас непроста, я маю на увазі Союзної держави. Спасибі вам за ту інформацію, яку ви регулярно доводите до наших спецслужб і до мене в тому числі", — цинічно зазначив нелегітимний президент Білорусі.

Після цього представник Володимира Путіна пообіцяв Лукашенкові "зробити ще багато", щоб захистити режим останнього від "загроз".

"Я абсолютно згоден із оцінками ступеня напруженості ситуації, яка існує в світі в цілому і в тому числі навколо наших із вами країн. Я впевнений у тому, що спецслужби можуть зробити ще багато і багато, щоб забезпечити інтереси і наших держав, наших громадян, захистити від тих загроз, які з певною періодичністю виникають", — заявив очільник Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада України звернулася із терміновим проханням до НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?