Стало відомо, що таємно вивіз з Донбасу черговий "гумконвой"
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, що таємно вивіз з Донбасу черговий "гумконвой"

Стало відомо, що таємно вивіз з Донбасу черговий "гумконвой"
Джерело:  online.ua

Російський «гуманітарний конвой» вивіз із моргів окупованих Горлівки і Макіївки тіла 40 російських бойовиків, повідомили в Міністерстві оборони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.
Як заявив під час брифінгу речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, "українська розвідка встановила справжню причину приїзду чергового російського "гуманітарного конвою" на окупований Донбас".
"Білі КамАЗи вивезли з моргів Горлівки і Макіївки 40 трупів убитих російських окупантів", - сказав Лисенко.

Читайте також: Гумконвой не допомагає: в соцмережах висміяли економічну пропозицію ватажка ДНР
Як повідомляв ONLINE.UA, на  тимчасово підконтрольну бойовикам територію Донбасу вранці 22 грудня в'їхав 59-й "гуманітарний конвой" з Росії.
"Особливістю 59-го" гумконвоя "є те, що кількість вантажівок не відповідає тому, що було заявлено в попередній ноті МЗС РФ. Зокрема там говорилося про 40 автомобілів, насправді на тимчасово непідконтрольну ділянку України в'їхали 46 машин", - заявили в Державній прикордонній службі України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?