Стало відомо, що звільнений Волкер говорив Трампу про Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, що звільнений Волкер говорив Трампу про Зеленського

Стало відомо, що звільнений Волкер говорив Трампу про Зеленського
Джерело:  online.ua

Представники Державного департаменту США намагалися переконати президента Дональда Трампа та його оточення у благонадійності голови України Володимира Зеленського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За інформацією журналістського джерела, безпосередньо розмовляв про Зеленського з Трампом і його адвокатом Рудольфом Джуліані спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер.

Дипломат здійснив великі зусилля, щоб організувати американський візит Зеленського.

"Волкер прагнув спочатку змінити враження Трампа і Джуліані про те, що новий президент України Володимир Зеленський є ненадійним союзником", - вважають журналісти.

Слід відзначити, що Волкер виступить перед конгресменами зі свідченнями щодо зловживань Трампа. Останньому наразі загрожує імпічмент.

Як повідомляв ONLINE.UA, американські ЗМІ стверджують, що Дональд Трамп задля тиску на Україну використовував свого віцепрезидента Майкла Пенса. Одного разу він наказав заступнику скасувати поїздку до України, а пізніше відрядив на зустріч із Зеленським, щоб проінформувати того про блокування військової допомоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?