Стало відомо, у чому небезпека пізньої втрати незайманості
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Стало відомо, у чому небезпека пізньої втрати незайманості

Стало відомо, у чому небезпека пізньої втрати незайманості
Джерело:  24 канал

Сексолог Ольга Власенко попереджує, що з людиною, яка не почала інтимне життя до 25 років, відбувається сексуальна дезадаптація. За її словами, девіантна поведінка частіше виникає у чоловіків, тому їм найбільш небезпечно зволікати з першим сексом, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Сексолог зазначила, що психосексуальний розвиток людини закінчується у 26 років. Є важливий етап з 12 до 26 років – формування сексуальних уподобань. На цьому етапі ми проживаємо фазу формування і фазу закріплення. На фазі формування ми активно фантазуємо і думаємо про секс. Уявляємо, збуджуємося, мастурбуємо.Коли ця фаза затягується, доводиться придумувати все більш витончені фантазії, щоб відчути збудження. Так і формується девіантна (відхилення) поведінка. Тому що дуже важко реалізувати свої витончені фантазії", - сказано в повідомленні.

 Сексолог пояснила, що сексуальна дезадаптація - це грубе спотворення сексуального стереотипу, що веде до незадоволеності одним або кількома партнерами. Так само, як ми вчимося ходити й говорити в певному віці, потрібно відповідно до віку починати інтимне життя, щоб не виникало проблем. ⠀

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені з Великої Британії дійшли до висновку, що р егулярне статеве життя (мінімум раз на тиждень) підвищує імунітет, а також зміцнює серцево-судинну систему.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?