Стало відомо, з ким хоче об'єднатися партія Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, з ким хоче об'єднатися партія Зеленського

Стало відомо, з ким хоче об'єднатися партія Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що теоретично не виключає об'єднання політсили з партією "Голос" Святослава Вакарчука. Про це він сказав у ході прямої лінії, відповідаючи на питання про те, що об'єднання з партією "Голос" - це утопія, передає ONLINE.UA.

"Питання ж ні з ким ти будеш об'єднуватися, питання - навіщо ти будеш об'єднуватися. Якщо ті завдання і цілі, які вони будуть ставити перед собою, співпадуть з ціннісними базисами партії "Слуга народу", то, теоретично, об'єднання можливе", - заявив Разумков.

Також у політика поцікавилися, чи планується об'єднання з тими, хто вже був депутатом, він зазначив, що поки не може відповісти.

"Я б хотів побачити, за кого проголосує українське суспільство, і з тими, за кого люди проголосують, нам буде по шляху", - додав очільник партії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Володимир Зеленський на початку з’їзду партії "Слуга народу" в Києві  пожартував про свою промову  та запитав, чи точно вона не належить його колишньому сопернику Петру Порошенку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?