"Вона точно моя?": Зеленський кумедно потролив Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

"Вона точно моя?": Зеленський кумедно потролив Порошенко

"Вона точно моя?": Зеленський кумедно потролив Порошенко
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський на початку з'їзду партії "Слуга народу" в Києві пожартував про свою промову та запитав, чи точно вона не належить його колишньому сопернику Петру Порошенку.

Український лідер вийшов на сцену одразу на початку з'їзду після того як пролунав гімн України, передає ONLINE.UA.

Президент подякував усім присутнім і закликав їх не вітати його стоячи, зауваживши, що "інші часи" настали. Тоді він глянув в аркуш і вирішив пожартувати, пригадавши нещодавній інцидент, коли у Брюсселі він використав частину промови Порошенка.

"Це точно моя промова, а не Петра Олексійовича? Точно, наша. Ми готувалися ввечері", – сказав жартома Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно речник колишнього президента Петра Порошенка Святослав Цеголко звинуватив Володимира Зеленського в плагіаті. У своєму Facebook він наводить докази про те, що новий президент поцупив частину промови колишнього глави держави.

За словами Цеголка, президент Зеленський скопіював цілий абзац з виступу Петра Порошенка на з’їзді партії «Європейська Солідарність». В якості підтвердження цього звинувачення він розмістив уривок відео з нещодавнього виступу колишнього президента у «Мистецькому Арсеналі», де минулими вихідними проходив з’їзд партії Порошенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявив, що промова чинного глави держави Володимира Зеленського, виголошена у Брюсселі, народжена у його офісі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?