Стало відомо, з ким Олександр Усик проведе перший бій за пояс WBO у надважкій вазі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стало відомо, з ким Олександр Усик проведе перший бій за пояс WBO у надважкій вазі

Стало відомо, з ким Олександр Усик проведе перший бій за пояс WBO у надважкій вазі
Джерело:  online.ua

Всесвітня боксерська організація (WBO) оприлюднила офіційне рішення про зміну статусу українського боксера Олександра Усика (16-0, 12 КО). Відсьогодні він є обов’язковим претендентом на пояс WBO в суперважкому дивізіоні, ONLINE.UA з посиланням на BoxingScene.

Рішення WBO означає, що за кілька місяців Усик вийде на ринг для двобою за титул чемпіона. Суперником українця стане переможець матчу-реваншу між мексиканцем Енді Руїсом (33-1, 22 КО) та британцем Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО). Зараз чемпіоном WBO в суперважкій вазі є Руїс, який також володіє поясами чемпіону WBA, IBO і IBF.

Мексиканець став абсолютним чемпіоном 1 червня, перемігши технічним нокаутом Ентоні Джошуа. Між 16 листопада і 14 грудня цього року має пройти матч-реванш між Руїсом і Джошуа. Саме він визначить наступного суперника для Олександра Усика.

Рішення WBO не всі сприймають позитивно, оскільки боксером з найвищим рейтингом зараз є Ділліан Уайт. Тому багато хто очікував, що саме він стане суперником Усика. Однак в організації вирішили, що статус Усика як суперчемпіона у важкій вазі дає йому право «переступити» через Уайта.

Нагадаємо, що вчора українська дзюдоїстка Білодід перемогла росіянку на Європейських іграх, завоювавши для нашої збірної перше «золото».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?