Стало відомо, з ким Зеленський радиться під час прийняття важливих рішень
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, з ким Зеленський радиться під час прийняття важливих рішень

Стало відомо, з ким Зеленський радиться під час прийняття важливих рішень

Глава держави Володимир Зеленський для ухвалення важливих рішень організовує брейншторми, на які запрошує кількох чиновників зі своєї команди, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

Зазначається, що на "мозкових штурмах" зазвичай присутні голова ОПУ Андрій Богдан, перший помічник і давній бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір та помічник президента Андрій Єрмак. Окрім того, приходить перший заступник голови ОПУ Сергій Трофімов, який курує регіональну політику та координує роботу з мажоритарниками, і заступники Богдана з інформаційних питань Кирило Тимошенко і Юрій Костюк.

Варто зазначити, що до призначення прем'єр-міністром у брейнштормах Зеленського брав участь ще й Олексій Гончарук.

"Тимошенко відповідає за співпрацю ОПУ з медіа. Попри те, що не так давно йому довелося опинитись у центрі скандалу з так званою "заявою Богдана", який дуже підмочив авторитет Тимошенка в журналістських колах, це не заважає йому розробляти "комунікаційну стратегію" – по суті єдину медійну політику для Офісу президента, Кабміну та Верховної Ради", - сказано в повідомленні.

Також відомо, що Костюк у свою чергу зосереджений на роботі особисто з президентом. Він пише тексти виступів президента та вигадує нові форми для спілкування Зеленського із суспільством – в основному в обхід журналістів. Саме йому належить ідея монологу президента за кермом "Tesla".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як насправді Зеленський розмовляє з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?