Стане нікчемною — Павло Дуров розніс вщент Apple та iPhone 12 Pro
Категорія
Технології
Дата публікації

Стане нікчемною — Павло Дуров розніс вщент Apple та iPhone 12 Pro

Стане нікчемною — Павло Дуров розніс вщент Apple та iPhone 12 Pro
Джерело:  online.ua

Нещодавно світ сколихнув новий гучний скандал, в епіцентрі якого опинився технологічний гігант Apple: йдеться про те, що новий iPhone 12 mini неабияк розчарував багатьох своїх власників, які придбали його відносно нещодавно. В соціальних мережах люди почали скаржитися на погану автономність та навіть проблеми з роботою дисплея. Що важливо розуміти, від жорсткої критики користувачів мережі компанію не врятували навіть вагомі переваги iPhone 12 mini, серед яких, зокрема, компактний розмір та відносно доступна ціна. Однак ситуація значно погіршилася, коли з окремою заявою з цього приводу виступив засновник Telegram та "ВКонтактє" Павло Дуров. Він вирішив поділитися своїми власними враженнями від iPhone 12 Pro. Нове повідомлення відомий програміст опублікував у своєму Telegram-каналі, передає ONLINE.UA.

"Тільки що спробував iPhone 12 Pro – який неймовірно кострубатий пристрій. На вигляд і на дотик як збільшений iPhone 5 з 2012 року, але з потворно розкиданими камерами, які випирають на 3 різних рівні. Сумнозвісна моноброва і широкі рамки все ще присутні, створюючи низьке співвідношення екран-до-корпусу і загальне відчуття застарілого пристрою", — поділився своїми враженнями Павло Дуров.

Окрім того, відомий винахідник звернув увагу на те, що технологічний гігант не створює значущих інновацій навіть через 9 років після смерті Стіва Джобса, а просто продовжує наживатися на технологіях та репутації, які він заклав.

"Не дивно, що в цьому році продажі iPhone впали на 21%. Якщо ця тенденція збережеться, через 7-10 років частка iPhone на світовому ринку стане нікчемною", — озвучив свій прогноз засновник Telegram.

Що цікаво, експерти із DisplayMate оцінили екран новго iPhone 12 Pro Max як кращий серед смартфонів, проте багато людей продовжують активно скаржитися на роботу цього компонента. Варто зазначити, що сама компанія Apple неочікувано для всіх публічно визнала, що на низці ґаджетів виникла прикра проблема. Однак поки корпорація не поспішає міняти їх в рамках гарантії.

Як повідомляв ONLINE.UA, технологічний гігант  Microsoft готує неочікуваний сюрприз  для своїх користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?