СТБ замінив росіянина діпфейком українського актора в серіалі — реакція мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

СТБ замінив росіянина діпфейком українського актора в серіалі — реакція мережі

СТБ замінив росіянина діпфейком українського актора в серіалі — реакція мережі
Джерело:  online.ua

Канал СТБ, який раніше зняв серіал з росіянином, все таки покаже його на каналі, але з діпфейком українського актора. Соцмережі обурені та засуджують таке рішення телеканалу.

Джерело: СТБ

В Україні покажуть серіал з росіянином

Повідомляється, що новий серіал СТБ "Останній лист коханого" покажуть в Україні попри те, що там знявся російський актор Прохор Дубравін. Обличчя росіянина за допомогою комп'ютерних технологій вирішили замінити на українського актора Дмитра Саранскова.

Повідомляється, що серіал знімався ще до повномасштабного вторгнення, а його прем’єра відбудеться 27 березня.

Прохор Дубравін – російський актор, який періодично з’являвся на українському телебаченні, проте з початку повномасштабного вторгнення ніяк не коментував війну в Україні та не засудив російське вторгнення.

Після виходу анонсу з вже заміненим обличчям, актор саркастично висловився, з приводу ситуації сказавши, що “дуже шкода, що домовились з обличчям Саранскова, а не з обличчям Бреда Піта”.

Реакція соцмереж

Більшість користувачів соцмереж, серед яких і відомі українські актори, засудили телеканал СТБ за вихід в ефір серіалу, в якому знімався росіянин, нехай і з заміненим обличчям.

Ми вважаємо це неприпустимим і рішуче виступаємо проти показу цього серіалу в будь-якому вигляді, на будь-якій платформі, що транслюється в Україні, – написав український актор Артур Логай.

В основному коментарі містили обурення:

  • Як так? 2-й рік війни

  • Ніколи раніше не думала, що так можливо

  • Знімати з російським актором після 2014 року - це вже м'яко кажучи не ок

  • Позоріще стб

  • Цікаво, це заради грошей чи просто аби показати бо зняли?

  • Як гидко, коли вже нажеруться кривавих грошей

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?