Стихійне лихо на Прикарпатті: моторошне відео
Категорія
Події
Дата публікації

Стихійне лихо на Прикарпатті: моторошне відео

Стихійне лихо на Прикарпатті: моторошне відео
Джерело:  КУРС

Сильні дощі з грозами викликали повені на Прикарпатті. У даний момент найбільш постраждали Богородчанський, Долинський, Калуський і Надвірнянський райони Івано-Франківської області. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання «Курс», у Калуші «вулиці перетворилися на ріки». Підтоплені сотні будинків.

Вже відомо, що через негоду, сьогодні, 21 травня, скасовано навчальний процес в усіх освітніх закладах Богородчанського району.

Як пишуть очевидці, в місті Калуш через повінь автомобілі «буквально пливуть по автодорогах». У селі Гвізд Надвірнянського району через повінь евакуюють людей. Є загроза, що місцева річка може піднятися на 2-2,5 метра.

В богородчанському селі Саджава однойменна річка вже розлилася та вийшла з берегів. За словами місцевих жителів, подекуди вода піднялася на 4 метри. У воді опинилися найближчі до ріки господарства, підтоплено чимало будинків.

Місцеві жителі викладають в соціальних мережах фотографії та відео негоди. Інформації про загиблих та постраждалих поки, на щастя, немає. За прогнозами метеорологів, несприятлива погода на Прикарпатті протримається ще кілька діб.

Нагадаємо, що двоє росіян майже тиждень дрейфували в Тихому океані на перевернутому човні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?