Стоїть завдання: Шевченко назвав проблеми матчу Литва - Україна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стоїть завдання: Шевченко назвав проблеми матчу Литва - Україна

Стоїть завдання: Шевченко назвав проблеми матчу Литва - Україна
Джерело:  online.ua

Тренер української збірної з футболу Андрій Шевченко стверджує, що поважає Литву, проте перемога у кваліфікаційному матчі Євро-2020 - на першому місці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Української асоціації футболу.

Шевченко виступив на передматчевій конференції. За його словами, українці мали певні причини не тренуватися напередодні на батьківщині.

«Там немає синтетичних полів такої якості. У Києві є штучне поле, але воно не таке, як у Вільнюсі. Синтетичні покриття сильно відрізняються за відскоком, переміщенням м’яча. Зайвий раз привозити футболістів на таке поле ми не захотіли. Ми вирішили тренуватися на нормальному газоні, а уже по прибутті до Литви випробувати місцеве поле та готуватися до гри», - пояснив ексфутболіст.

Тренер додав, що вдячний своєму колезі – тренеру збірної Литви – за приємну заяву про аншлаг на стадіоні завдяки Україні. Він також вважає неважливим згадувати минуле, відповідаючи, коли його запитали про попередні матчі проти литовців.

Шевченко підкреслив, що питання відсіювання певних гравців буде вирішено після фінального тренування.

Як повідомляв ONLINE.UA, збірні України та Литви зійдуться у двобої ввечері суботи, 7 вересня. Усі квитки на арену були розкуплені заздалегідь. Наразі триває 5-й раунд кваліфікації Євро-2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?