Страшна трагедія з забутими дітьми у Києві: з'явилося нове рішення суду
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна трагедія з забутими дітьми у Києві: з'явилося нове рішення суду

Страшна трагедія з забутими дітьми у Києві: з'явилося нове рішення суду

Голосіївський районний суд Києва продовжив термін арешту для Владислави Подчапко, яка залишила на дев'ять днів без нагляду двох своїх малолітніх дітей, в результаті чого однорічний хлопчик загинув.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.
Читайте також: Чоловік горе-матері, яка залишила дітей помирати, дав коментар: з'явилося відео
"Голосіївський райсуд столиці підтримав клопотання Київської місцевої прокуратури №1 і продовжив до 6 квітня 2017 року термін утримання під вартою 21-річної жінки, яка залишила без нагляду двох своїх малолітніх дітей", - наголошується в заяві.
"Крім того, проведеної психолого-психіатричною експертизою встановлено, що підозрювана в момент вчинення інкримінованого злочину перебувала в стані осудності і в даний час не потребує застосування заходів медичного характеру", - повідомили в прокуратурі.
Нагадаємо, інцидент стався на початку грудня 2016 року. Після затримання Подчапко, її адвокат заявляв, що вона дуже шкодувала, що залишила дітей у небезпеці. Горе-мати наполягала, що залишила ключі від квартири і їжу свекрухи, і була впевнена, що та доглядає за малюками. Також жінка запевняла, що повернулася додому, як тільки у неї обірвався зв'язок зі свекрухою. Скільки часу пройшло з того моменту, як жінки перестали спілкуватися і до приїзду додому — не уточнювалося.
Як повідомляв ONLINE.UA, подруга Владислави вважає, що горе-матір свідомо хотіла вбити своїх дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?