Страшна загибель дитини в Києві вразила соцмережі: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Страшна загибель дитини в Києві вразила соцмережі: з'явилися фото з місця подій

Страшна загибель дитини в Києві вразила соцмережі: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  knk.media

Смерть однорічної дівчинки через сильні опіки в Києві розбурхала користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КНК.Медіа.
"Дружина купала у ванній дочку, а з бойлера вилився окріп і потрапив на дівчинку. Дружина відразу витягла дитину з ванни і опрацювала опіки медичними засобами і поклала доньку спати. Через деякий час вона почала погано себе почувати. Під ранок жінка викликала машину «швидкої» допомоги", - процитували в правоохоронних органах слова батька померлої дівчинки.

Читайте також: Ки ївську поліцію вразив страшний випадок з малюком в наркопритоні: з'явилися фото і відео
Відзначається, що медики кілька днів боролися за життя дитини, але не змогли її врятувати. Інцидент викликав бурхливе обговорення користувачів мережі.
Так, журналіст Владислав Бовсуновський написав: "Страшна історія. Пощу для того, щоб молоді батьки не забували - дитину не можна залишати без нагляду один на один з будь-якою зі стихій: водою, вогнем, холодом. А також в машині, на вулиці, без їжі і питної води, з гострими предметами. Крім того, потрібно стежити, щоб завжди були закриті вікна, двері. А також дотримуватися обережності поблизу проїжджої частини і у дворі, де їздять машини. Крім того, тримайте вдома в недоступному для дітей місці побутову хімію і ліки. Список не такий вже і великий. Можна запам'ятати".



Maksim Shiyan: "Як це випадково("

Читайте також: Скандал зі знущаннями з дитини під Києвом: з'явилася гучна подробиця



Олександр Сергєєв: "У мене так знайомий ногу опік до кістки, теж через бойлер, різко полився окріп. Тут вже можна збиратися і подавати в суд на компанії з виготовлення бойлерів".
Anton Prokhorov: "Видно, що родина не бідна. І обробили опіки, і швидку викликали. Нещасний випадок".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Дніпрі на вулиці з травматичної зброї підстрелили шестирічного хлопчика.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?