Страшний теракт у Ніцці: у Путіна не втрималися від їдкого коментаря
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшний теракт у Ніцці: у Путіна не втрималися від їдкого коментаря

Страшний теракт у Ніцці: у Путіна не втрималися від їдкого коментаря
Джерело:  online.ua

Речник міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, коментуючи теракт в Ніцці ввечері 14 липня, зазначила, що європейці борються з гібридними погрозами в особі Росії, а не зі своїми реальними проблемами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулла Дмитра Смирнова, який опублікував коментар Захарової.
"Трагедія в Ніцці - трилер, що став реальністю Давайте боротися не з "гібридними погрозами", а з реальними", - сказала речник МЗС РФ.



Говорячи про "гібридні загрози", Захарова, очевидно, мала на увазі численні заяви НАТО про погрози з боку Росії.
Нагадаємо, що в результаті теракту в Ніцці загинули 84 людини. Тим часом полиція Франції уже встановила особу терориста, який направив вантажівку на натовп людей в Ніцці. Ним виявився 31-річний житель Ніцци туніського походження. Перед тим, як його застрелила поліція, чоловік кричав "Аллаху Акбар". Відповідальність за теракт взяла на себе терористична організація "Ісламська держава".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?