Страшно уявити. Захарова цинічно згадала про дідуся Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Страшно уявити. Захарова цинічно згадала про дідуся Зеленського

Страшно уявити. Захарова цинічно згадала про дідуся Зеленського
Джерело:  online.ua

Скандальна речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова неочікувано для всіх згадала про діда українського лідера Володимира Зеленського та навіть уявила його діалог із внуком-президентом.

Джерело: росЗМІ

Захарова згадала про діда Зеленського й почала йому дорікати

Дід Зеленського воював проти "коричневої чуми". Мені страшно уявити, що він сказав би своєму онукові, побачивши те, що зараз відбувається, - цинічно заявила російська дипломатка.

Що важливо розуміти, у Німеччині у 30-ті роки XX століття поширювався рух націонал-соціалістів. Їх атрибутом були сорочки коричневого кольору. Звідси і походить вираз "коричнева чума", що символізує нацизм, "коричневі"- нацисти.

Що важливо знати про історію родини Зеленського

Ще 3 роки тому український лідер Володимир Зеленський розповів прем'єр-міністру Ізраїлю Біньяміну Нетаньягу історію своєї сім'ї.

Історію сім'ї, де було четверо братів. Троє з них, а також їхні батьки і сім'ї стали жертвами голокосту. Їх розстріляли німецькі окупанти, які увірвалися до України. Залишився четвертий брат. Тоді він був на фронті. Він повернувся живим. Пройшов Другу світову, зробивши внесок у перемогу над нацизмом і людиноненависницькою ідеологією. Через два роки після війни у нього народився син. А через 31 рік у нього народився онук. Через 40 років онук став президентом. І сьогодні він стоїть перед вами, - розповів президент України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?