Стрєлков напророкував криваву війну за "Новоросію": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Стрєлков напророкував криваву війну за "Новоросію": опубліковано відео

Стрєлков напророкував криваву війну за "Новоросію": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський диверсант і колишній лідер проросійських сепаратистів на Донбасі Ігор Гіркін-Стрєлков заявив, що війна за звільнення "Новоросії" та возз'єднання її з Росією ще не закінчена.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube-каналі сепаратистів.
"Сьогодні виповнюється рівно два роки з того моменту, як наш загін перейшов український кордон і зайняв місто Слов'янськ. Момент, коли почалася слов'янська епопея, почалася війна за звільнення Новоросії, за возз'єднання її з Росією. Війна ця ще не закінчена. Принесено багато жертв, ще більше жертв, на жаль, напевно, буде. Але все одно, я впевнений, вона закінчиться нашою перемогою ", - сказав бойовик.


Нагадаємо, диверсанти на чолі зі Стрєлковим захопили Слов'янськ 12 квітня 2014 року.
Раніше колишній ватажок бойовиків так званої ДНР  Ігор Стрєлков-Гіркін, який тепер вважає себе російським політиком, розповів, що в боях за Ясинувату розв'язку загинули вже сотні бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?