Стрілянина на українському кордоні: що відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина на українському кордоні: що відбувається

Стрілянина на українському кордоні: що відбувається
Джерело:  online.ua

На українсько-молдовському кордоні у чернівецькій області сталася стрілянина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Інцидент зафіксовано близько 23:00 у четвер, 21 листопада. Неподалік він населеного пункту Гвіздівці група зловмисників намагалася перевезти через кордон вантаж сигарет.

Контрабандисти помітили українських прикордонників та намагалися втекти на автомобілях. Вони спробували навіть збити військовослужбовців.

"Діючи у відповідності до законодавства, охоронці кордону застосували зброю, адже попереджувальні постріли також не зупинили порушників. У подальшому транспортний засіб прослідував у напрямку населеного пункту Гвіздівці", - додали у ДПСУ.

За інформацією пресслужби, прикордонники проінформували про інцидент місцеві правоохоронні органи та молдовських колег. У поліції підтвердили, до лікарні потрапили троє осіб з вогнепальними пораненнями.

Наразі триває розслідування. До відповідної ділянки Чернівецького прикордонного загону прибув голова ДПСУ Сергій Дейнеко.

Як повідомляв ONLINE.UA, у серпні Офіс президента стверджував, що планує остаточно подолати контрабанду на українському кордоні. Для цього потрібні певні кроки, перший з яких - оновлення кадрового складу митниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?