Стрілянина у Броварах - поліція оприлюднила важливі новини
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина у Броварах - поліція оприлюднила важливі новини

Стрілянина у Броварах - поліція оприлюднила важливі новини
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи України продовжують слідство стосовно стрілянини у Броварах. У вівторок, 9 червня, один з ймовірних її організаторів отримав підозру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

Згідно з офіційними даними, підозру оформили за ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 296 ККУ про хуліганство.

"Зранку, 9 червня, оперативники Управління стратегічних розслідувань в Київській області, слідчі слідчого управління обласної поліції спільно з прокуратурою та полком особливого призначення одночасно розпочали проведення санкціонованих обшуків. Заходи проводилися за місцями можливого проживання організаторів та учасників перестрілки у Броварах, а також в офісних приміщеннях", - проінформувала поліція.

У помешканні правоохоронці знайшли різноманітну вогнепальну зброю, набої різного калібру, ножі, "чорнові" записи. Усе це вони вилучили для подальшого розслідування.

Наразі відомо, що винуватцям гучного інциденту загрожує від 3 до 7 років ув'язнення.

Стрілянина у Броварах сталася вранці 29 травня. У густонаселеному районі міста близько сотні осіб почали "розбірки" на ґрунті суперечки, пов'язаною з транспортним пасажирським сполученням.

За даними МВС, вже станом на 1 червня 20 учасників стрілянини за участю перевізників у Броварах суд ухвалив узяти під варту на два місяці без права внесення застави.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр Арсен Аваков пізніше оголосив, що затримали ще 13 учасників стрілянини в Броварах. Всім їм оголосили підозри в бандитизмі та замаху на умисне вбивство двох чи більше осіб. Серед них був кримінальний авторитет "Віха" або "Журавель". Встановлено, що саме вони "виступили" з боку місцевих перевізників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?