Стрілянина в Одесі серед білого дня: з'явилося відео з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в Одесі серед білого дня: з'явилося відео з місця подій

Стрілянина в Одесі серед білого дня: з'явилося відео з місця подій

У мережі з'явилося відео з місця стрілянини, яка сталася у вівторок, 22 листопада, в Одесі біля льодової ковзанки "Умка".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Одеській області.
Конфлікт виник у вівторок вранці на проспекті Добровольського через те, що два власники ділять між собою майно. З кожної сторони прийшли юнаки, між якими в подальшому почалася бійка. Кілька людей при цьому почали стріляти.
Прибувши на місце подій, правоохоронці не допустили порушень громадського порядку. Були затримані вісім учасників конфлікту, серед них - двоє тих, хто почав стрілянину.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.


Як повідомляв ONLINE.UA, 21 листопада біля торгового центру в Одесі троє невідомих скоїли напад на людину, в результаті чого була відкрита стрілянина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?