Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці

Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Джерело:  online.ua

Співробітники правоохоронних органів розшукують чоловіка, який зі стріляниною викрав маршрутку вранці 2 березня в Києві, після чого кинув її і зник в приватному секторі. В результаті інциденту постраждав патрульний.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України в Києві.
Інформується, що спочатку патрульним повідомили про підозрілого чоловіка з великою рюкзаком в Дніпровському районі Києва. При наближенні правоохоронців він кинув сумку і почав тікати на вулицю Малишка, де забіг в маршрутку, погрожував водієві зброєю та змусив почати їхати.
Читайте також: По ліція Дніпра зі стріляниною ловила викрадача авто: з'явилося відео
"Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив в бік патрульних, які почали його переслідування. В цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю. Зловмисник сів за кермо і поїхав. При цьому він продовжував стріляти в патрульних. Правоохоронці застосували у відповідь табельну вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження", - йдеться в повідомленні.
У дорозі чоловік зіткнувся з автомобілем, але продовжив їхати, після чого зупинився в приватному секторі Троєщини, кинув автомобіль і почав тікати, поранивши співробітника правоохоронних органів в ногу.
Додатково встановлюються всі обставини події і кількість потерпілих. У мережі з'явилося відео погоні, яке передав "112.ua" очевидець подій, і нові фото з місця інциденту:



Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в Києві відбулося зухвале збройне пограбування заправки в Оболонському районі.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?