Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: з'явився фоторобот злочинця
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: з'явився фоторобот злочинця

Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: з'явився фоторобот злочинця
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився фоторобот чоловіка, який вранці 2 березня в Києві викрав маршрутку, підстрелив поліцейського і зник пішки в приватному секторі Троєщини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Києві.

Читайте також: Стр ілянина з викраденням маршрутки в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці
"Зловмисник переховується в приватному секторі на Русанівських садах у Дніпровському районі столиці. За словами свідків і очевидців складено його фоторобот: вік 35-40 років, зріст 175-180 см, кругле обличчя, темні брови, великі темні очі, середній ніс, повні губи, середня спортивна статура. Одягнений в "пісочний" камуфляж, темну куртку і темну шапку", - йдеться в повідомленні правоохоронців.



Як повідомляв ONLINE.UA, про підозрілого чоловіка з великою сумкою інформували патрульних кияни. При наближенні правоохоронців чоловік почав тікати, викрав маршрутку, влаштував ДТП, після чого кинув транспортний засіб, підстрелив поліцейського і зник пішки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?