Стрімко втрачає довіру: іноземні ЗМІ повідомили Путіну невтішні новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Стрімко втрачає довіру: іноземні ЗМІ повідомили Путіну невтішні новини

Стрімко втрачає довіру: іноземні ЗМІ повідомили Путіну невтішні новини
Джерело:  online.ua

Німецьке видання Süddeutsche Zeitung звернуло увагу на те, що громадяни Росії вже давно розчарувались у владі. Вибори до Московської думи підтверджують цю тезу, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ЗМІ.

"Президент без партії: "Єдина Росія" не представлена у передвиборчій кампанії до Мосміськдуми. Це красномовно свідчить про те, яку репутацію мають Путін і його уряд серед населення", – вважає журналістка Зільке Бігалке.

На її думку, у московській передвиборчій кампанії відбувається дещо дивне - кандидати відмовляються від підтримки власної партії.

"Ба більше, вони роблять усе, щоб їх не асоціювали з урядовою партією "Єдина Росія"… Урядова партія втрачає свою функцію, а Кремль не перешкоджає цьому. Це одне з підтверджень того, наскільки безпринципно діє політичне керівництво Росії. З точки зору президента Путіна, задача "Єдиної Росії" полягає в тому, щоб забезпечувати йому більшість у Держдумі. Вона також має турбуватися про те, щоб на муніципальних і регіональних виборах перемагав потрібний кандидат. Обидві задачі вона більше не може виконувати. Навіть роль громовідводу вона більше не грає правдиво… Недовіра населення дійшла і до Путіна", - сказано в статті.

Журналістка вважає, що "московська катастрофа" "Єдиної Росії" не позначиться на виборах до Держдуми, так як половина депутатів призначається там за партійними списками. Однак, за її словами, виборче право можна змінити.

Як повідомляв ONLINE.UA, акція протесту в російській столиці завершилась рекордною кількістю затриманих – у відділках поліції опинилося 1376 громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?