Створення приквелу Гри престолів зупинили через коронавірус
Категорія
Культура
Дата публікації

Створення приквелу Гри престолів зупинили через коронавірус

Створення приквелу Гри престолів зупинили через коронавірус
Джерело:  online.ua

Нові спалахи коронавірусу COVID-19 зірвали процес створення нового серіалу “Дім дракона”, який має стати приквелом до надзвичайно популярної “Гри престолів” за мотивами книг Джорджа Мартіна.

Джерело: Deadline

передбачається, що зупинка триватиме принаймні два дні. Приводом став позитивний тест на інфекцію в зоні A, де безпосередньо працюють актори й знімальна команда.

Хворий робітник продакшена буде ізольований, а фільмування має відновитися у середу, 21 липня.

“Дім дракона” - не єдиний великий проєкт, який довелося ставити на паузу через коронавірус. Іншим інцидентом стали зупинки створення другого сезону “Бріджертонів”, а також “Матильди” від компанії Netflix.

Дім дракона - усі подробиці

Згідно з сюжетом приквелу, події серіалу розгортатимуться за 300 років до головних подій “Гри престолів”. Він заснований на книжці Мартіна “Вогонь і кров”, де автор розповідає історію становлення Дому Таргарієнів - завойовників, які вершки на драконах панували над Вестеросом.

Головні ролі у серіалі виконують Педді Консідайн, Олівія Кук, Метт Сміт, Емма Д'Арсі і Фаб'єн Франкель. Рис Іфанс, Стів Туссен, Єва Бест, Соноя Мізуно.

Консідайн грає Візеріса Таргарієна - одного з королів на Залізному троні. Його правління передувало Танцю драконів - громадянській війні між двома гілками династії Таргарієнів.

Створенням сценарію займалися спільно Мартін з Райаном Кондалом. В цілому перший сезон розрахований на 10 серій.

Фільмування триває у Великій Британії, де останніми тижнями зростає кількість нових випадків коронавірусу. Навіть прем’єр-міністр Борис Джонсон був вимушений піти на самоізоляцію разом з кількома колегами після контакту з інфікованим міністром охорони здоров’я Саджидом Джавісом.

У попередню п’ятницю, 16 липня, лише в Англії було зареєстровано понад 50 тисяч нових випадків коронавірусу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?