Зірки "Гри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі стали батьками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірки "Гри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі стали батьками

Зірки "Гри престолів" Кіт Герінґтон і Роуз Леслі стали батьками
Джерело:  online.ua

Актори Роуз Леслі і актор Кіт Герінґтон, відомі за ролями Джона Сноу і Ігрітт в культовому серіалі "Гра Престолів", стали батьками вперше. У зоряної сім'ї відбулося довгоочікуване чудо кілька тижнів тому, але цю приголомшливу новину представник акторів повідомив тільки зараз і то після того, як новоспечені батьки зі своїм малюком на прогулянці потрапили в об'єктив папараці. Представник Герінґтона уточнив, що у Кіта і Роуз народився син і вони дуже щасливі. На перших фото зірок "Гри престолів" з новонародженим немовлям видно, що чоловік і жінка тримаються за руки, прогулюючись з сином. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Page Six.

Роуз Леслі і Кіт Герінґтон вирішили тримати в секреті поповнення у своїй родині. Тому поки невідомо, коли саме народився їхній первісток і як його назвали. Представник зоряної сім'ї лише уточнив, що зараз герої "Ігри престолів" з малюком переїхали жити в Лондон.

Нагадаємо, Кіт Герінґтон і Роуз Леслі познайомилися на зйомках серіалу "Гра престолів", де актор грав бастарда Джона Сноу, а Леслі - дикунку з півночі Ігрітт. Однак, в реальному житті вони виявилися далеко не простолюдинами: в рідній Шотландії Роуз вважається мало не місцевої представницею королівської сім'ї, а Кіт є представником старовинного британського роду Харінгтон. Кіт і Роуз зустрічалися шість років і одружилися лише в 2018 році. Про своє весілля, як і про майбутнє поповнення в родині, актори мовчали до останнього. Їх весілля відбулося в родовому замку клану Роуз в Шотландії. На ньому були присутні багато гостей, серед яких були помічені ряд зірок - Софі Тернер, Пітер Дінклейдж, Емілія Кларк, Малин Акерман, Джек Доннеллі та інші. Відомо, що з усіх гостей заходу взяли клятву, що вони не будуть розголошувати подробиці урочистості.

Восени минулого року стало відомо, що актори чекають первістка. Роуз Леслі вирішила розсекретити свою вагітність неординарним способом. Вона ненароком опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото, на яких був вже помітний її кругленький животик. Тоді повідомлялося, що малюк народиться на початку 2021 року, але і щасливий момент народження сина зіркові батьки суворо засекретили від громадськості.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що принц Гаррі і Меган Маркл вдруге стануть батьками. Друга дитина у пари народиться вже через кілька місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?