Суд Лондона продовжив арешт рахунків двох відомих українських бізнесменів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Суд Лондона продовжив арешт рахунків двох відомих українських бізнесменів

Суд Лондона продовжив арешт рахунків двох відомих українських бізнесменів
Джерело:  УНН

За результатами засідання, що відбулося в Високому суді Лондона 19 січня, в справі «ПриватБанку» було прийнято рішення продовжити всесвітній арешт активів українських бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на суму понад 2,5 млрд доларів.

Дану інформацію УНН підтвердили у прес-службі «ПриватБанку», інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Суд забрав у Коломойського авіакомпанію: Луценко повідомив деталі

Так, за підсумками додаткових слухань з процесуальних питань у справі «ПриватБанку» проти Ігоря Коломойського, Геннадія Боголюбова та інших пов'язаних з ними осіб, суд продовжив свій наказ від грудня 2017 року про всесвітньому арешт активів до наступного відповідного наказу суду.

Крім того, суд зобов'язав Коломойського і Боголюбова розкрити інформацію про всі свої активи обмеженому колу осіб, що безпосередньо беруть участь в розгляді справи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Боголюбов і Коломойський посіли 1 468 і 1795 місця рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?